משרות - בינת מערכות תוכנה - דרושים

בינת מערכות תוכנה - דרושים

ליהנות ממשכורות מתגמלות, תנאים מעולים ותפקיד מגוון ומלא עניין. הכירו את חברת בינת מערכות תוכנה שמחפשת לצרף לשורותיה חיילים משוחררים עם ניסיון צבאי רלוונטי.

פרסומי המשרות של "בינת מערכות תוכנה - דרושים" כרגע לא פעילים באתר
  • מציאת עבודה בוואטסאפ
    הנציג שלנו בוואטסאפ עוזר לך למצוא את המשרה שתתאים לך
    לחצ/י להתחלת שיחה
  • דרוש/ה נציג/ת שירות למוקד שירות ומידע של חיילים משוחררים

    מקום העבודה: פתח תקווה
    דרוש/ה נציג/ת שירות למוקד שירות ומידע של חיילים משוחררים
    התפקיד כולל מענה לשיחות נכנסות בנושאי הטבות, זכויות, מלגות ועוד.
    מדובר במוקד שירות קטן ומשפחתי.
    דרישות:
    בגרות מלאה - חובה
    זמינות למשרה מלאה ועם גמישות בין השעות 8:00-18:00
    המשרה מיועדת לנשים ולגברים
    משרה מספר: 3449
    חברה מגייסת: בינת מערכות תוכנה - דרושים
    • מודעת דרושים שהסתיימה
  • לחברה בפ"ת דרוש/ה אנשי Help Desk

    מקום העבודה: פתח תקווה

    דרושים/ות בוגרי קורס MCSE או קורסים צבאיים רלוונטיים לתחום ה-Help Desk (נסיון צבאי רלוונטי מאוד)

    דרישות:
    ידע נרחב במערכות הפעלה
    ידע בניהול משתמשים Active Directory
    הכרת שרתי Windows
    ידע בעולם האינטרנט
    אנגלית ברמה גבוהה
    שפות נוספות יתרון
    המשרה מיועדת לנשים ולגברים
    משרה מספר: 2915
    חברה מגייסת: בינת מערכות תוכנה - דרושים
    • מודעת דרושים שהסתיימה


יש לנו סוד לגלות לכם. לא חייבים ללמוד 3 או 4 שנים כדי להיכנס לעולם ההייטק!!! כן כן אנחנו יודעים שמדובר בחדשות מרעישות שנוגדות את כל מי שתמיד אמר לכם שבשביל להצליח חייבים ללמוד. זה לא שאנחנו אומרים לכם לא ללמוד, כמו שאנחנו מציגים לכם אפשרות לעבוד בהייטק אפילו לפני הלימודים.

עבודה בהייטק לחיילים משוחררים


בשנים האחרונות יותר ויותר חברות הייטק מכירות ביתרונות הרבים של העסקת צעירים אחרי צבא, וגם חברת בינת. חיילים משוחררים הם בעלי מוטיבציה רבה, אנרגטיים ואפילו שאין להם ניסיון תעסוקתי או השכלה, הם יכולים להיות עובדים מעולים. ישנה הבנה ברורה בשוק שניסיון צבאי הוא רלוונטי לכל דבר ועניין. חולמים להיכנס לבועה הנחשקת ביותר? שלחו קורות חיים ואולי תצטרפו גם אתם לחברת בינת הוותיקה והמובילה.

משרות טכנולוגיות לבעלי ניסיון צבאי


אם שירתתם בצבא בתפקיד טכני ואם עברתם הכשרות וקורסים צבאיים בתחומים הרלוונטים, חברת בינת מחפשת אתכם! הידע שרכשתם בתקופת הצבא הוא ידע בעל ערך רב שיכול לפתוח לכם דלתות רבות בחברת בינת. החברה קיימת שנים רבות ונחשבת לחברה יציבה ומצליחה מאוד. לחברה דרושים חיילים משוחררים עם ידע טכנולוגי שרכשו בתקופת הצבא למגוון משרות ותפקידים.

תנאים מעולים והזדמנות להכיר מקרוב את עולם התוכנה


יצא לכם לשמוע על התנאים בעולם ההייטק? על ההטבות שמציעות חברות טכנולוגיות כאלה ואחרות? אז מעבר למשכורות מתגמלות (הרבה יותר מאלו שתרוויחו בתחנות דלק למשל), תהנו מהזדמנות ללמוד את תחום התוכנה מהטובים ביותר, תקבלו אפשרות להתנסות בתחום גם ללא תואר או תעודה, ואולי אפילו תמצאו את עצמכם מתקדמים לתפקידים בכירים יותר בחברה. אומרים שככל שתתחילו לעבוד יותר מוקדם, כך תגיעו להישגים גבוהים יותר בעתיד. בינת נותנת לכם הזדמנות פז, קחו אותה בשתי ידיים!